top of page

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΙΣΤΙΟΠΛΟΟΥΣ ΤΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΛΑΡΝΑΚΑΣ.

576 Αθλητές όλων των κατηγοριών συμμετείχαν φέτος στον διεθνή αγώνα της Κροατίας St. Nichola Race που έλαβε μέρος στην πανέμορφη PULA με συμμετοχές απο 21 χώρες!!

Ποιό συγκεκριμένα , ο ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ με τον αθλητή του στην κατηγορια Laser Radial JULIUS HEBEL ανέβηκε στο βάθρο κατακτώντας επάξια την 2η θεση της γενικής κατάταξης (αγόρια /κοριτσια),υποσκελίζοντας αθλητές και αθλήτριες υψηλού επιπέδου και παγκόσμιας κλάσσης όπως , η 7η γενικής στο Πανευρωπαικό πρωτάθλημα Laser Radial του 2019 Giorgia Cingolani ITA , ο 10ος γενικής στο Πανερωπαικό Laser 4.7 του 2019 Roko Stipanovic CRO αλλά και η 3η γενικής στο Πανευρωπαικό Laser 4.7 Sara Savelli ITA.

Να σημειωθεί οτι ο δρόμος για το μετάλιο είχε πολλά εμπόδια , εκτός απο τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και τον τεράστιο ανταγωνισμό, καθώς ο Αθλητής μας την τελευταία ημέρα των αγώνων δέχθηκε άδικη ένσταση για παράβαση κανόνα από την ομάδα της Κροατίας , την οποία και τελικά κέρδισε δικαίως ,σε μία εκδίκαση που κράτησε πανω απο 1 ωρα και με διέθνης κριτές να αποφασιζουν ορθώς οτι ήταν ο άξιος 2ος νικητής.

1ος στην ίδια κατηγορία αναδειχθηκε ο αθλητής Παπαδάκος Γεώργιος του Ναυτικού Ομίλου Ειρήνης & Φιλίας με πρωτιές σε ισάριθμες ιστιοδρομίες και χωρίς να αφήσει περιθώρια αμφισβήτησης.Σημειώνεται οτι είναι και ο 2ος Νικητής του πανευρωπαικού πρωταθλήματος Laser 4.7 του 2019 !!

Οι επιτυχίες όμως δεν τελειώνουν εδώ καθώς ο έταιρος αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΙΑΣΕΜΙΔΗΣ (προσφάτως 1ος νικητής στα Παγκυπρια πρωταθλήματα Laser 4.7 & Radial αγοριών) με επίσης εξαιρετική εμφάνιση και μία πρωτιά σε ιστιοδρομία, τερμάτισε στην 6η θεση γενικής μεταξύ 102 αθλητών και 5ο Αγόρι γενικής κατάταξης αναδυκνείωντας την Κυπρο μας ως 3η χώρα στην κατηγορία Laser 4.7

Ατυχώς μία ασχημη εκκίνηση στην 1η Ιστιοδρομία του στέρησε το μετάλιο αλλά όπως ΄δήλωσε και ο ίδιος μετά το τέλος των αγώνων η εμπειρία των αγώνων ήταν πολύ μεγάλη και θα ειναι σίγουρα η αρχή μεγάλων επιτυχιών για την ΚΥΠΡΟ και τον Ναυτικο Όμιλο Λάρνακας.

Ο 3ος της παρέας Αγγελος Αγγελίδης και ως πρωτοεμφανιζόμενος σε διεθνή αγώνα δουλέυντας μεθοδικά και με καλά πλασαρίσματα άντλησε αρκετές εμπειρίες για το μέλλον αλλά μία ιστιοδρομία όπου δέχθηκε ποινή του στέρησε ενα καλύτερο αποτέλεσμα.

Για την ιστορία ,συνοδός και προπονητής της άψογης αποστολής σε στεριά και θάλασσα ήταν ο προπονητής του Ναυτικού Ομίλου Λάρνακας Πόλυς Σαρινόπουλος.

RESULTS:

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
bottom of page